Hilde Blank

Hilde Blank

 

‘Ontwerpkracht inzetten om met opdrachtgevers te werken aan onderscheidende en krachtige regio’s’

Hilde zoekt opdrachtgevers die vanuit een open houding samen met gebiedspartijen antwoord zoeken op de impact van trends en technologische ontwikkelingen op de inrichting van Nederland. Met haar enthousiasmerende aanpak, mooie beelden, goed verhaal, de juiste partijen en overtuigingskracht zoekt zij naar mogelijkheden om ambities te vertalen naar concrete en uitvoerbare plannen. Hilde denkt graag mee over nieuwe werkvormen en daagt mensen uit om toekomstgericht en vrij te denken.

De drive om zaken in beweging te krijgen uit zich ook in de wijze waarop zij BVR runt: altijd op zoek naar vernieuwing en wars van routine.

Naast directeur BVR is Hilde sinds 2017 ook directeur AM-Concepts en sinds 2018 stadsstedenbouwer van de gemeente Leiden. Daarnaast is zij voorzitter van de EFL-Stichting (Van Eesteren, Fluck, Van Lohuizen) en zit zij in het begeleidingscollege van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL). Ondanks de vele functies maakt Hilde altijd ruimte voor nieuwe vraagstukken en opdrachtgevers en gaat zij graag in gesprek met partijen die zich willen inzetten voor de kwaliteit van de inrichting van Nederland.