140728_BVR_zwarte_cross

Klimaat verandert de inrichting van Nederland! Over dit thema heeft Hilde Blank zaterdag 26 juli een lezing gehouden op de Zwarte Cross. De Zwarte Cross is een wereldwijd uniek festival in de Achterhoek. Het is een bizarre mix van motorcross, stunts, muziek, theater en humor. Op het festivalterrein staat de Universitent. Een initiatief van de Universiteit Twente waar verschillende lezingen worden gehouden over hedendaagse uitvindingen.

140711_BVR_VGvisie

VG magazine heeft aan Hilde Blank haar visie gevraagd over de nieuwe concepten voor de stad.BVR slaat de brug tussen het maken van visies en ruimte bieden aan initiatieven. Een kansrijke aanpak om dynamiek in gebieden te brengen. Lees haar visie op de opiniepagina van VG magazine, naast die van Rob van Gijzel (burgemeester Eindhoven) en Zef Hemel (DRO Amsterdam).

 

140711_BVR_contour

De rol en betekenis van Design voor de buitenruimte wordt steeds belangrijker voor het verkrijgen van een eigen identiteit van steden en plekken.Het vakblad Contour, magazine over ruimtelijke inrichting heeft in haar uitgaven van juni 2014 een exclusief interview met Hilde Blank opgenomen. Lees het artikel: De inrichting van de buitenruimte spiegelt ontwikkelingen in de maatschappij.

130606_BVR_marconiplein_xs

Het Marconiplein wordt weer fijn, is het motto voor de transformatie van het Marconiplein. De gemeente Rotterdam gaat in samenwerking met de RET het plein opnieuw inrichten en BVR maakt de visualisatie voor de campagne. Meer beelden en informatie zijn te vinden op www.rotterdam.nl/marconiplein.