BVR zoekt versterking

Vacature Projectleider-ontwerper
BVR ruimtelijke ontwikkeling Rotterdam zoekt een projectleider – ontwerper. BVR biedt een combinatie van inhoud en proces en inhoudelijke expertise op het gebied van stedenbouw, landschap en planologie. Dit combineren wij met een eigenzinnige en vrolijke manier van beeld en presentatie. We bedenken vanuit de inhoud die nodig is een werkproces waarbij we efficiënt gebruik maken van de aanwezige gebiedskennis. Binnen dit werkproces zorgen we voor voldoende ruimte voor nieuwe ideeën of bijzondere combinaties. Wij zijn daarbij uitermate praktisch en resultaatgericht.

BVR werkt aan verschillende vormen van gebiedsontwikkeling in Nederland. Groot, klein en meestal in opdracht van meerdere partners.

We vragen van jou een onderzoekende en ontwerpende blik en om inhoud en proces goed te combineren. Bij BVR werk je in teamverband aan meerdere projecten tegelijk. Dit vraag een ondernemende, flexibele en proactieve houding. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en weet je van aanpakken. Het kunnen werken op verschillende schaalniveaus en kennis van diverse beleidsvelden is een pré.

Wat wij vragen:
> Afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO niveau binnen het ruimtelijk domein
> Minimaal 3 jaar ervaring bij een ontwerp- of adviesbureau
> Minimaal 4 dagen per week beschikbaar
> Spreekt de Nederlandse taal

Heb je interesse in deze functie neem dan contact op met Bernadette Janssen: Bernadette.Janssen@bvr.nl of bel haar op 010 2251410